003-normal.jpg

Ensimmäinen blogini! Ensimmäinen kirjoitus blogiin! Ja pää lyö tyhjää, vaikka olisi kuinka paljon kerrottavaa... Okei. Lyhyt katsaus tulevaan. Syy miksi halusin alkaa tätä blogia tekemään on se, että tämä syksy on kaiken uuden alku. Lähden opiskelemaan uutta ammattia 32-vuotiaana. Nyt tai ei koskaan - ajatuksella! Minusta tulee vihdoin ja viimein kokki, yksi unelmistani siis toteutuu:) Blogissa tulee olemaan paljon reseptejä sekä kuvia ruoista. Tykkään järjestää myös usein illallisia ja mitä ihmeellisimpiä juhlia, niiden toteutuksesta saatte myös lukea ja nähdä kuvia.

Toinen ja ehkä isoin syy blogin luomiselle on haaste, jonka olen järjestänyt itselleni. Aion pudottaa painoa 20 kiloa ja sen pitää olla tästä kropasta pois puolen vuoden sisällä. Tätä operaatiota varten olen hankkinut itselleni personal trainerin, joka saa pakottaa minut hikoilemaan sekä kiroilemaan ja loppujen lopuksi hymyilemään omalle saavutukselleni. Ajatuksia tulee varmasti paljonkin tämän aiheen tiimoilta.

Kolmas hyvä syy blogille on menneisyyteni. Hyvin kipeässä ja sairaassa suhteessa eläminen aikoinaan on jättänyt jälkensä minuun, mutta myös läheisiini. Vaikea aihe, mutta niin ajankohtainen monille hienoille naisille! Tästä asiasta tulen kirjoittamaan hyvinkin rehellisesti ja avoimesti. Ehkä näin saan viimeisetkin mustat ajatukset tuosta hirviömäisestä ihmisestä pois. Voin joku päivä toivottavasti antaa anteeksi...?

Olen valmis kertomaan elämästäni, oletko sinä valmis kuuntelemaan?

Maailmaa minun silmin,

Johanna